stressklachten rust in je hoofd weekplanner voor balans bij stressklachten

De Flexieplanner

Plan je leven in balans

De Flexieplanner is een unieke zelfhulpplanner ontwikkelt door neuropsycholoog Ilona Verstegen. Het helpt jou op weg richting een gezonde balans in je leven. Of je nu last hebt van stressklachten, overspannenheid of burn-out, of dat jij dat graag vóór wilt zijn en de grip op je leven wilt vasthouden. 

De Flexieplanner is een unieke combinatie van de meest effectieve oefeningen uit de psychologiepraktijk, gecombineerd met een ongedateerde 16 weken planner. Start wanneer jij dat wilt!

Voor welk cover design ga jij?

Steeds meer mensen raken de grip op hun leven kwijt

De Flexieplanner is een ontzettend krachtige tool voor jou wanneer je last hebt van stress en spanningen en je de grip op je leven dreigt te verliezen. Maar ook wanneer je in een overspannenheid of burn-out zit helpt de Flexieplanner je om de neerwaartse spiraal weer omhoog te laten gaan.

Heb je geen psychische klachten, maar wil je vooral voorkomen dat je vastloopt en wil je wat ondersteuning om je uitdagende leven draaiende te houden? Ga dan ook zeker met de Flexieplanner aan de slag!

Stap voor stap weer balans in jouw leven

Om stress hanteerbaar te houden en te voorkomen dat je gaat uitvallen, is het ontzettend belangrijk om je leven in balans te houden. Hoe flexibel sta jij in je leven?

De Flexieplanner is een zelfhulpplanner, waarmee je met of zonder de hulp van een professional aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken.

Het bestaat uit een werkboek om inzicht in jezelf en je balans te krijgen, gecombineerd met een ongedateerde 16 weken planner.

Ga mee op een reis richting jezelf.
Zelfkennis is de meest waardevolle kennis die er is.

Ilona Verstegen • NEUROPSYCHOLOOG

Wat levert het je op?

  • Uitgebreid werkboek om een gezonde balans in je leven aan te brengen
  • In drie stappen richting je doel: inventariseren, inspireren en doen!
  • Meer zelfkennis waardoor je uitdagingen en stress flexibel kunt opvangen
  • Krijg concrete tools om te leren ontspannen
  • Grip op je week door overzichtelijke maand-en weekplanningen
  • Houdt per dag je stemming en gedrag bij
  • Weekevaluaties helpen je om terug te kijken op je week. Blijf doen wat goed ging, verander wat niet werkte.
  • Ideaal om je GGZ-behandeling of coaching te ondersteunen, of om een wachtlijst voor psychologische behandeling te overbruggen.
  • De planner is ongedateerd: Start wanneer jij wilt!

Waarom de Flexieplanner uniek is

Planners en journals zijn tegenwoordig hot. Ze komen in alle soorten en maten. Soms alleen plannen, soms met allerlei doelen en oefeningen. Misschien ben je er zelf al eens mee aan de slag gegaan. Veel van deze planners bieden een quick-fix oplossing. Doelen worden op de korte termijn behaald, maar uiteindelijk val je weer terug in je oude patronen.

De Flexieplanner is anders. De Flexieplanner is een zelfhulpplanner die jou meeneemt de diepte in voor een duurzame verandering. Stap voor stap ontdek je waar je nu staat in je leven en waar je heen wilt. Het geeft je continu inzicht in je eigen gedrag. En dit inzicht is essentieel als jij iets wilt veranderingen in je leven. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter jij in staat bent om de regie in je leven te nemen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart