Mijn verhaal

Hi, ik stel me graag aan je voor

Ik ben Ilona Verstegen

Als neuropsycholoog heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van stressklachten.

In mijn psychologiepraktijk zie ik ontzettend veel mensen die de grip op hun leven  verliezen. In mijn jarenlange behandelervaring is mij één ding gaan opvallen. En dat is hoe belangrijk balans en flexibiliteit in je leven zijn.

Wat is jouw verhaal?

Mijn kennis en ervaring

Hoewel mijn theoretische kennis en mijn behandelervaringen mij een goed beeld geven, maakt mijn eigen ervaring het plaatje voor mij compleet. Omdat ik naast psycholoog en ondernemer ook een partner, moeder, dochter en vriendin ben, en dit ook volledig wil kunnen zijn, ervaar ik zelf hoe belangrijk het is om je balans in de gaten te houden en daar goed voor te zorgen. Ook ik heb periodes ervaren waarbij die balans zoek was. Ook ik heb mijn levenservaringen opgedaan. I’m only human. Wie niet?

Meeveren en balanceren

Door te zorgen dat je flexibel blijft lukt het je om mee te veren met het leven. Zelfkennis is daarbij een essentiële factor. Zodra jij je valkuilen kent en je tools in handen hebt om weer te compenseren, lukt het je om gebalanceerd te blijven. Dit betekent niet dat je de hele tijd precies in het midden moet blijven lopen. Nee, ga op zoek naar jóuw evenwicht. De opdrachten uit het werkboek van de Flexieplanner helpen je daarbij.

Je hoeft niet eerst uit te vallen voordat je met de Flexieplanner aan de slag gaat

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving met langdurige stress, een overspannenheid of burn-out. Geen prettig vooruitzicht. Heb jij momenteel een uitdagend leven en wil je wat ondersteuning om de grip op je leven en je overzicht te behouden? Ik help je graag middels de Flexieplanner om lekker en optimaal te blijven leven.

Psychologiepraktijk Ilona Verstegen

Als psycholoog zie ik veel mensen die zich onprettig voelen. Ze zijn de grip op hun leven kwijtgeraakt. Psychologische gesprekken helpen hier vaak een heel eind bij, maar het echte verschil maak je door dingen concreet anders te doen en nieuwe inzichten daadwerkelijk toepassen. En dit is vaak lastig. Vanuit deze behoefte is de Flexieplanner geboren. De zelfhulpplanner wordt daarom ook als onderdeel van mijn één-op-één behandeling ingezet.

De kracht van de Flexieplanner

Het mooie aan de Flexieplanner is dat je hem zowel zelfstandig kunt gebruiken, of als ondersteuning van je behandeling. Misschien werk je momenteel samen met een psycholoog of coach aan jouw doelen. De Flexieplanner helpt je dan met inzicht, overzicht en reflectie. Er zijn diverse professionals die al gebruik maken van de ondersteuning van de Flexieplanner. Bespreek het maar eens met jouw hulpverlener.

GGZ-wachtlijst oplossing?

Stel je eens voor dat je vast loopt in je leven en je graag psychologische ondersteuning wilt. Helaas is er steeds vaker sprake van een wachtlijst en moet je wachten tot je met een professional echt aan de slag kunt. Hoe mooi zou het dan zijn als je tussentijds al een begin kunt maken richting je herstel?

Vanwege de huidige zorgverzekeringsinvulling zit er vaak een limiet aan het maximum aantal (vergoede) sessies bij een psycholoog. Tegen de tijd dat je bent geland, uitgehuild of je situatie onder ogen bent gekomen, werk je al richting afronden. Klinkt niet fijn, toch? De Flexieplanner is dan ook ideaal om alvast voor jezelf een begin te maken, zodat je met je professional concreet stappen kunt gaan maken. Win-win!

Neem weer de regie in handen

Bestel nu je Flexieplanner

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.